Kate Moss Keira Knightley Eva Mendes Christian Grey Írország LifeNight A szürke ötven árnyalata filmadaptáció Jamie Dornan fehérneműmodell főszereplő Egyszer volt, hol nem volt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatjuk Jamie Dornan modellből lett színészt, aki imád olvasni és egykor Keira Knightleyval alkotott egy párt.

Immár hivatalos, hogy az ír származású Jamie Dornan kerül A szürke ötven árnyalata férfi főszerepébe. A hírek szerint már alá is írta a szerződést a jóképű színész, aki leginkább az Egyszer volt, hol nem volt sorozatából lehet ismerős.

Forrás: Calvin Klein
Forrás: Calvin Klein

A hölgyek emlékezetében azonban biztosan jobban megragadt úgy, mint a Calvin Klein sármos fehérneműmodellje: Jamie Eva Mendes-zel és Kate Moss-szal pózolt a forró hangulatú kampányban. A leendő Christian Greyre, aki két évig Keira Knightleyval járt, később szemet vetett többek között az Armani és a Dior is, ám a srác úgy döntött, inkább visszatér igaz szerelméhez, a színészethez. Szerepelt a The Fall krimisorozatában (ahol elmondása szerint volt alkalma kipróbálnia magát a perverz szexuális játékokban), később pedig a Marie Antoniette-ben tűnt fel. A sármos színészről ezeken kívül annyit tudni, hogy nagyon szeret olvasni és még énekelni is tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.