A szupersztár egy figyelemfelkeltő videó erejéig megosztott néhány kulisszatitkot készülő naptárjáról.

Beyoncé remekül ért ahhoz, hogyan csináljon hírverést egy olyan termékhez, ami még meg sem jelent. A díva most egy rövid, de ütős ízelítőt pakolt fel az internetre, amelyben elhúzza a mézesmadzagot: 2014-es naptárjának fotózásába kukkanthatunk bele.

Forrás: Youtube
Beyoncé szőkén

A legtöbb részben az énekesnő rövid, szőke hajjal pózol a fotósok kamerája előtt. Egy másik jelenetben pedig fekete, dominaszerű jelmezben feszít. De felvillan a kisfilmben híres hátsója is.

Forrás: Youtube

A naptár képei vegyesen fekete-fehér és színes felvételekből állnak. Hivatalosan ez Beyoncé első kalendáriuma. A pikáns naptárfotózásról készült videót itt ti is megnézhetitek:

Függőágyban pucérkodik Beyoncéhttp://www.life.hu/szepulj/20131022-beyonce-amerikai-enekesno-meztelenul-pozol-egy-fuggoagyban-tumblr-oldalan.html Beyoncé és Jay Z a legtöbbet kereső sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130920-beyonce-amerikai-enekesno-es-ferje-a-rapper-jay-z-a.html Koncert közben támadtak Beyoncérahttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-braziliai-koncertje-alatt-rantottak-le-a-szinpadrol-beyonce-amerikai-enekesnot.html Smink nélkül is tökéletes Beyoncé - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130913-beyonce-enekesno-smink-nelkuli-fotot-posztolt-magarol-gyonyoru.html Megcsalták Beyoncéthttp://www.life.hu/szeress/20130911-beyonce-amerikai-enekesno-gyermekkori-szerelme-bevallotta-megcsalta-az-enekesnot.html