Különleges epizóddal várja péntek este a Barátok Közt rajongókat a sorozat. Magdi anyus mellett Géza és Kinga is újból színre lép.

Tizenöt éve, hogy képernyőn van a Barátok Közt. A jeles évforduló alkalmából számos meglepetésre számíthatnak a nézők. Az írók rendhagyó módon kicsit visszapörgetik az időt, és Vili bácsi segítségével betekintést nyerhetünk Géza és Kinga életébe. Az őket megszemélyesítő Som-Balogh Edina és Németh Kristóf már nem szerepelnek a sorozatban. Edina mindennapjait kisfia, Noel köti le, Kristóf pedig egy évvel ezelőtt távozott a sorozatból - tudta meg a Blikk.

RTL Klub

"Nagyon jó érzés volt újra forgatni, alig vártam" - kezdte Som-Balogh Edina, aki Kingaként terhesen távozott a sorozatból. "Gézának menekülnie kellett a Mátyás király térről, mivel vádalkut kötött a rendőrökkel. Kinga pedig vele ment, bár nem Géza gyermekét, hanem Ádámét hordta a szíve alatt" - magyarázta Edina, aki azt nem árulhatta el, mi lett a baba sorsa. Mivel a péntek esti epizódban a halott Magdi anyus is megjelenik, sejthető, hogy galiba van a családban."Vannak helyzetek, amikor Magdi anyusra szükség van. Ez is ilyen lesz most" - mondta sokat sejtetően az őt alakító Fodor Zsóka.

Ki ne szeretne kukkolni?http://www.life.hu/szorakozz/20131024-fuggony-fel-a-central-szihhaz-bemutatojan-jartunk.html Ő bújik Christian Grey bőrébehttp://www.life.hu/szorakozz/20131024-jamie-dornan-ir-szinesz-lesz-a-szurke-otven-arnyalatanak-ferfi.html Michael Jackson holtan is milliókat kereshttp://www.life.hu/szorakozz/20131024-michael-jackson-popsztar-vezeti-a-legtobbet-kereso-elhunyt-hiressegek-rangsorat.html Így néz ki Szepesi Niki hálószobájahttp://www.life.hu/szorakozz/20131024-szepesi-niki-volt-uszono-megmutatta-lakasat-a-hal-a-tortan.html Eltörölnénk az óraátállításthttp://www.life.hu/szorakozz/20131024-a-magyarok-85-a-eltorolne-az-oraatallitast-derult-ki.html