Kelly McGarry egy fejkamerával felvette, hogyan száguld bringájával a sziklás hegyoldalon. Félelmetes!

Az amerikai Utah államban rendezett extrémbringás versenyen a második helyet szerezte meg az új-zélandi McGarry. Azt nem értjük, miért csak a második helyet érdemelte ki a fiú, hiszen életveszélyes produkciójától a lélegzetünk is elállt. Erről az alábbi videóban te is meggyőződhetsz:

McGarry személyes perspektívájából még veszélyesebbnek tűnik a mutatvány. A sportoló ragaszkodott hozzá, hogy fejére szerelt kamerával megörökítse a kanyonrésen kerekezést és a 72 láb hosszúságú ugrást.

Leállítják a Bálna lézerjátékáthttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-eltunik-budapest-egerol-a-balna-kulturalis-kozpont-lezerfenyinstallacioja.html Elhunyt Lou Reed legendás rockzenészhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-elhunyt-lou-reed-legendas-amerikai-rockzenesz.html Eckert Anikó esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-eckert-aniko-esett-ki-az-xfaktor-2013-harmadik-dontojebol.html Alföldi Róbert két mentoráltja párbajozikhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-eckert-aniko-es-batanovics-parbajoznak-az-xfaktor-harmadik-elo-showjaban.html Forró hangulat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-harmadik-elo-showjaban-szerelmes-dalokat-enekeltek.html