A modell két vagány barátjával elmaszkírozva riogatta az embereket az egyik buszjáraton Budapesten.

Dukai Regina, Kabai Laci és Tóth Szabi nem bírtak magukkal. A három híresség elmaszkírozott arccal indult esti portyázásra a Nagykörúton. Az ártalmatlan csínytevés apropóját a Mexikóban ilyentájt szokásos halottak napi koponyaünnep adta.

Forrás: Redlemon
Laci, Regina és Szabi a buszon csibészkedtek

"Apukám november 1-én született, ezért a mi családunkban másról is szól a halottak napja. Igyekszünk ilyenkor minél több időt együtt tölteni. A mexikói hagyomány különösen szimpatikus, hiszen az ő felfogásukban ez az időszak az életet és az újjászületést helyezi előtérbe. Az ilyen maszkokat pedig egyenesen imádom!" - lelkendezett Regi.

A vidám este hangulata Tóth Szabit is magával ragadta. "Kedvelem a mexikói kultúrát és a mexikói ételeket, régi vágyam, hogy egyszer kimenjek egy ilyen fesztiválra, és csatlakozhassak a felvonulókhoz. Persze most is remekül szórakoztunk Kabai Laciékkal, de azért mégiscsak az autentikus környezet az igazi" - árulta el a Sugarloaf gitárosa.

Kabai Lacitól, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagjától nem áll messze a szórakoztatás. "Amikor az este végén hazaértem, a feleségem már lefeküdt aludni. Mondanom sem kell, hogy mekkora volt a rémület, amikor rányitottam a sötét szobában totál kifestve" - mosolygott Laci.

Október vége, november eleje hozzánk hasonlóan Mexikóban is a megemlékezésről szól, az ottani halottak napi szokások azonban egészen eltérnek a mieinktől. Amíg mi gyertyákkal és virággal meghitten gondolunk szeretteinkre, a latin-amerikaiak színes felvonulással ünnepelnek. Az azték hagyományok szerint a halál az élet része, a koponya pedig az elmúlás mellett az újjászületés jelképe is.


Városi séta extrákkalhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-varosi-barangolasokat-ajanlo-honlapokat-bongesztunk.html Visszatérnek a Bűbájos boszorkákhttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-visszaternek-a-bubajos-boszorkak-uj-epizoddal-kerul-kepernyore-a-nepszeru.html Meztelenül sokkolt Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-lady-gaga-amerikai-enekesno-meztelenre-vetkozott-egy-londoni-szorakozohelyen-tartott.html Elvis unokájával kavart Justin Timberlakehttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-justin-timberlake-amerikai-enekes-elvis-presley-unokajaval-riley-keoughhal-forgatta.html Tóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.html