Miért ne lehetne a szokásos temetői túra előestéjén egy görbe estét csapni? És ha nincs a barátaid között, aki megszervezné a házibulit, akkor indulj partizni! Íme a Life.hu tippjei.

18.30 Budapest - Vörösmarty tér
Kezdetnek érdemes kinézni a Vörösmarty térre, ahol vidám forgatag vár. Bújj jelmezbe, vigyél csokit, és persze a tökfejedet, amivel versenyezhetsz is, ha akarsz. A már hagyománnyá vált Halloween Fesztivált az SoS WildLife Vadállatvédelmi Egyesület szervezi, és célja a jótékonykodás. A rendezvény támogatóitól befolyó összegeket többek között egy vadállatkórház megalapítására fordítják. Az esemény ingyenes, csak arra kérnek, hogy a buli végén vidd haza a faragott töködet!

Forrás: http://halloween-fesztival.hu

19.00 Debrecen - Ifjúsági Ház
A hosszú éjszakához bemelegítésnek számít a debreceni parti is, ahol a sportot ötvözik a bulival, ami persze zumbával nem is olyan nehéz. Boszorkányok, vámpírok és egyéb éjféli rémek táncolnak majd az ifiház fergeteges Halloween Zumba Partiján. A szervezők maguk készítette süteménnyel és üdítővel is kedveskednek, és a faragott tök sem fog hiányozni a dekorációból. A résztvevőket csak arra kérik, ezt az órát jelmezben zumbázzák végig velük.

20.30 Zalakaros - Fürdő
Tíz éve még megütköztek volna a nénik, ha pezsgővel a kezünkben lubickolunk a medencében, ma már kedvenc helyszínnek számít az élményfürdő, ezért ide várják Zalakaroson a partizókat. Nem is tudom, mitől lesz inkább melegünk, ha ezt a rendezvényt választjuk: az éjszakai szaunázástól vagy Pál Dénestől, a Voice győztesétől, aki este tíztől ad koncertet a helyszínen. Mindenesetre a Halloween Fürdőparti kihagyhatatlannak tűnik, ha szereted halmozni az élvezeteket.

Forrás: Thinkstock

21.00 Pécs - Univ Lounge
A Mecsek alján is belehasíthatunk az éjszakába, méghozzá a fiatalok körében népszerű új szórakozóhelyen a Tudásközpont mellett. Az alapozásról Ganxsta Zolee & Kartel másfél órás élő koncertje gondoskodik, majd hajnali ötig tart a jelmezes-beöltözős parti.

22.00 Budapest - A38
Itt aztán igazán zombivá válhatsz - lehetőleg kékké -, de bármilyen más jelmezben is érkezhetsz, a lényeg, hogy jól érezd benne magad. Két kulcsmondatok ragadnék ki a szervezői ígéretek közül: felszínre törnek a szenvedélyek és másnap munkaszüneti nap. Az utóbbit egészen biztosan betartják, az előbbi rajtad is múlik.

Forrás: Thinkstock

+ 1 tipp:

24.00 Szeged - Belvárosi mozi
Első alkalommal, de a hagyományteremtés szándékával rendeznek Halloween Filmfesztivált Szegeden. Október 31-től november 3-ig négy napon keresztül igazi sikoltozós-ijesztgetős mozikat láthatsz, és az előadások éjfélkor kezdődnek. Egy jó tanács: ne vigyél be pattogatott kukoricát, nehogy félrenyeld!

Ha nem fáradtatok el a csütörtök esti fiesztázásban, nagyon sok szórakozóhelyen a szokásos péntek-szombat estére szervezték a halloween-bulit, úgyhogy semmi akadálya, hogy a hosszú hétvége éjszakáit még hosszabbá tedd!

Íme a legcukibb Halloween-videó! (Péntek)http://www.life.hu/szorakozz/20131030-cuki-halloween-videot-keszitett-egy-apa-a-gyermekerol.html Ilyen ruhában vadít halloweenkor a magyar DJ(csütörtök)http://www.life.hu/legykepben/20131029-voksan-virag-playmatemodelldj-a-facebookjan-mutatta-meg-hogy-milyen-rendornonek.html Klasszikusan elbűvölő jelmezötletek halloweenrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-diva-es-trend-klasszikusan-elbuvolo-3-jelmezotlet-halloweenre.html A legmenőbb jelmezek halloweenrahttp://www.life.hu/szepulj/20131017-trotter-a-hipster-francia-bulldog-megmutatja-a-legmenobb-jelmezeket-halloweenra.html Drakula és a vérpuding - Tudnivalók halloweenrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20121031-hagyomany-unnep-babona-amit-neked-is-tudnod-kell-a-halloween.html