A műsorvezető egy belvárosi utcában riogatta az embereket. A Life.hu utánajárt, milyen okból tette ezt.

Harsányi Levi egy elő-halloween-partira volt hivatalos, ahol egy rendezvény keretein belül műanyag baltával a fejében, tököket kínálgatott a megrémült járókelőknek.

forrás: Life.hu
Levi furcsa jelmezben osztogatta a sütőtököket

"Egy halloween-rendezvényen voltam házigazda, ezért állt ki egy játékbalta a fejemből, amit egy pánttal erősítettek oda. Mivel már esti szürkület volt, nem látszott a pánt. Az Operaház előtt épp gyülekeztek a vendégek az esti előadásra. Amikor megláttak, volt, aki még a telefonját is majdnem kiejtette a kezéből, úgy megdöbbent" - mesélte nevetve Levi, aki örült a furcsa szerepnek. "Szeretem a nem mindennapi felkéréseket, ezért szívesen vállaltam a feladatot. A cég, ahova meghívtak, az Operaház mellett van, és a programba beletartozott, hogy az utcán mondtam egy petíciót a tökök érdekében. Közben zeneszóval és látványos tűzbemutatóval kedveskedtünk a járókelőknek. Mivel a Zichy Jenő utcai parkolóházból indultunk, egy kis időre elfoglaltuk az utcát. Ezért azt találtam ki, hogy az autósoknak, akik miattunk várakoztak, kedveskedek egy kis sütőtökös nyalánksággal" - magyarázta Levi.

Tillával párcsatázik Claudiahttp://www.life.hu/szorakozz/20131030-liptai-claudia-es-tilla-bevallaltak-hogy-a-tv2-mr-es.html Dukai Regina a BKV-n randalírozotthttp://www.life.hu/szorakozz/20131030-dukai-regina-modell-toth-szabi-zenesz-es-kabai-laci-zenesz.html Krasznai Tündét utálják a legjobbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131030-krasznai-tunde-xfaktoros-enekesnot-utaljak-a-legjobban-lifehu-szavazas.html Városi séta extrákkalhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-varosi-barangolasokat-ajanlo-honlapokat-bongesztunk.html Visszatérnek a Bűbájos boszorkákhttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-visszaternek-a-bubajos-boszorkak-uj-epizoddal-kerul-kepernyore-a-nepszeru.html