nyertes győztes Bárdosi Sándor TV2 nyeremény milliók Dundika Majka Mr és Mrs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majkáék nyerték a Mr és Mrs a sztárpár-showt, ezzel nemcsak ők lettek 2013 sztárpárja, hanem a három millió forintos főnyereményt is hazavihették.


Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

Majka a műsor alatt utalt rá, hogy Dundika dönt majd a nyeremény sorsáról. Ezért Tilla Dundikának adta a át a pénzt tartalmazó bőröndöt. Remélhetőleg, ezek után Majka rászánja magát a lagzira, mert a pénz már megvan hozzá.

Bugyira vetkőzött Heidi Klumhttp://www.life.hu/szorakozz/20131031-heidi-klum-nemet-szupermodell-bugyiban-tancol-twitteren-megosztott-fotojan.htmlPéniszre hasonlít egy templomhttp://www.life.hu/szorakozz/20131031-egy-illinois-allamban-talalhato-templom-peniszre-hasonlit-felulnezetbol.htmlKocsis Tibi a londoni X-Factorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131031-kocsis-tibor-enekes-az-xfaktor-londoni-studiojaban-jart.htmlHarsányi Levi fejéből egy balta állt kihttp://www.life.hu/szorakozz/20131031-harsanyi-levente-fejebol-egy-balta-allt-ki-igy-riaszgatta-a.html9 éves kislány az internet új sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20131031-amira-willighagen-a-holland-tehetsegkutato-musorban-operat-enekelt-es-mindenkit.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.