Meghalt Michael Palmer amerikai orvos, krimiíró, több bestseller szerzője.

Kiadója, a St. Martin's Press csütörtöki tájékoztatása szerint Palmer előző nap hunyt el, halálát a szervezetét ért stroke és szívroham következtében kialakult szövődmények okozták. Hetvenegy éves volt.

Forrás: www.michaelpalmerbooks.com

Az író a Massachusetts állambeli Springfieldben született. Orvosnak tanult, e téren szerzett tapasztalatait többek közt a Side Effects és a The First Patient című könyveihez is felhasználta. Utóbbi az amerikai elnök orvosáról szólt. Legismertebb műveinek egyike az Extreme Measures volt, amelyből Halálos terápia címmel Hugh Grant és Gene Hackman főszereplésével forgattak filmet 1996-ban. Michael Palmer utolsó, 20. könyve jövő májusban jelenik meg. Kötetei közül több - például a Gyilkos dózis és a Bűnszövetség - magyarul is elérhető.

Magyarország egyszerűen csodálatos!http://www.life.hu/szorakozz/20131101-think-hungary-more-than-expected-uj-imazsfilm-keszult-magyarorszagrol.html Szexi jelmezbe bújtak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131101-sarka-kata-es-hajdu-peter-tolvai-reni-schobert-norbi-es.html Íme a legcukibb halloween-videó!http://www.life.hu/szorakozz/20131030-cuki-halloween-videot-keszitett-egy-apa-a-gyermekerol.html