Ahogy tegnap is, Lilu ma műsor elején is borítékot bontott. Így megtudhattuk a műsor előtti állást is. Most azonban megvan az eredmény.

Geszti Péter a műsor kezdetén azt az információt kapta Liliutól, hogy mentroáltjai közül kettő biztosan nincs az utolsó három hely egyikén. Szikora két csapata közül az egyik azonban az utolsó három hely egyikén állt. Tóth Gabi azt tudta meg, hogy legalább egy versenyzője az utolsó három hely egyikén áll. Alföldi Róbertnek pedig azt mondták, versenyzői közül egyik nincs az utolsó három hely egyikén. Így várta mindenki az eredményeket.

Alföldi Róbertet a rendezők felmentették az idegeskedés alól, Bozsek Márk után az ő lányait engedték tovább.Ha Geszti Péter jól sakkozott, tudhatta, hogy 25 év feletti versenyzői nincsenek az utolsó három helyen, legalábbis az adás előtti állapot szerint. Nos, a mentornak tényleg nem volt félnivalója, ugyanis Szikora egyik csapata, a ByTheWay és Tóth Gabi egyik fia, Csordás Ákos kénytelen párbajozni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
ByTheWay

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Csordás Ákos

Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.html Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.html Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html Pihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html Az X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.html Tóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.html Drámai pillanatok az X-Faktor harmadik hétvégéjénhttp://www.life.hu/life/galeria/20131028-dramai-pillanatok-az-xfaktor-masodik-dontojeben-eckert-aniko-esett-ki.html Eckert Anikó esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-eckert-aniko-esett-ki-az-xfaktor-2013-harmadik-dontojebol.html