Így buliztak halloweenkor a legszexisebb pasik

buli Sarka Kata David Beckham jelmez Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum Palácsik Tímea Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy Shakira kisfia egy tündéri rendőrjelmezben bulizott, szerencsére azonban a már kicsit idősebb és szexi pasik is megosztották követőikkel, hogyan néztek ki halloween estéjén. A Life.hu David Beckham és Channing Tatum nyomába eredt.

Nem sokkal halloween előtt szenvedett autóbalesetet David Beckham és legidősebb fia, Brooklyn. Szerencsére a fiúknak az ütközés következtében nem esett bántódásuk, így a szexi apuka jókedvűen vágott bele a bulizásba. Rajongóival a baloldali képet osztotta meg közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/David Beckham, Facebook/Channing Tatum
Forrás: Facebook/David Beckham, Facebook/Channing Tatum

Így bulizott David Beckham és a Tatum házaspár

Így tett Channing Tatum is, aki egy bájos fotót tett közzé a párjával töltött halloween éjszakáról. A szerelmesek úgy tűnik, ezúttal másra bízták tündéri kislányukat. A négyhónapos Everly-ről a Szexpázsit blogon találsz képeket.

Természetesen a magyar sztárok is kitettek magukért október 31-én. Sarka Kata és Palácsik Tímea különleges szettjét itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.