Egyre nagyobb összegű fogadások érkeznek a londoni fogadóipar felé, amelyek tűkön ülve várják Harry herceg eljegyzésének közelgő bejelentését.

Egész London fogadási lázban ég Harry herceg és kedvese, Cressida Bonas eljegyzésének közelgő bejelentése miatt. A hírek szerint a tétek a múlt heti sajtóbeszámolók hatására sokszorozódtak meg, vagyis amikor a herceg és 24 éves barátnője II. Erzsébet sandringhami birtokán töltött néhány napot. Bennfentesek szerint ez ugyanis egyet jelent azzal, hogy a kapcsolat megkapta a királyi jóváhagyást is - így semmi sem állhat a frigy és egyúttal a fogadások útjába.

Forrás: AFP, Northfoto

Az egyik legnagyobb londoni fogadóiroda, a William Hill az eddigi 6/1 helyett mára 2/1-es fogadási eséllyel kínálta játékra, hogy a herceg és kedvese jövőre eljegyzi egymást, a Paddy Power azonban csak 4/1-es esélyes fogadást ajánlott arra, hogy Harry 2015-ben oltár elé vezeti barátnőjét. És hogy miért csak ilyen későn? Harry viharos kapcsolataiból kiindulva sem mi, sem pedig a fogadóirodák nem számítanak gyors házasságra - így erre a lehetőségre továbbra is csak merészebb kiírásokat tartanak érvényben - írja az MTI.

Görcsösen próbál fiatalodni a hercegnéhttp://www.life.hu/szepulj/20131103-karoly-herceg-felesege-a-66-eves-camilla-gorcsosen-akar-fiatalodni.html Címlaplány lett Madeleine hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131101-madeleine-sved-hercegno-az-elle-magazin-cimlapjan-pozol.html Kivételes helyzetbe került Harry herceg barátnőjehttp://www.life.hu/szeress/20131031-harry-herceg-baratnoje-cressida-bonas-hivatalosan-is-kiralyi-csaladtag-lett.html Rúzsok és hercegnők - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-a-lifehu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-jessica-alba-miley.html Károly herceg nem szívesen trónolnahttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-karoly-walesi-herceg-a-time-magazinnak-adott-interjuban-azt-mondta.html Hivatalos fotók készültek György hercegrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131025-gyorgy-herceg-kereszteloje-utan-hivatalos-csaladi-fotok.html Megkeresztelték György herceget - Íme az első fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131023-megkereszteltek-vilmos-herceg-es-kate-middleton-fiat-gyorgy-brit-herceget.html Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.html