Posztumusz csillagot kapott az egykori blues- és rocksztár a hollywoodi Hírességek sétányán. Már itt volt az ideje!

Halála után negyven évvel kapott csillagot a 27 évesen elhunyt Janis Joplin. Az ikonikus énekesnőre, aki idén lenne 70 éves, a Hollywood szívében megrendezett ünnepélyes ceremónián emlékeztek meg, amelyen részt vett a sztár két testvére, Michael és Laura Joplin is.

Forrás: AFP
Janis Joplin testvérei (középen) és Kris Kristofferson (napszemüvegben) is részt vett a megemlékezésen

A ceremónián Joplin Me and Bobby McGee című dala is elhangzott Kris Kristofferson előadásában, amely nem sokkal az énekesnő 1970-ben bekövetkezett halála előtt is felcsendült. A Fred Fosterrel együtt írt szám 1971-ben az amerikai slágerlisták élére került.

 

Halála után kap csillagot Peter Falkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130723-peter-falk-szinesz-posztumusz-csillagot-kap-hollywoodban-a-hiressegek-setanyan.html Csillagot kapott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-jennifer-lopez-szineszenekesno-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.html Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html Betegen állt színpadra az MDC énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-elso-elo-adasabol-az-mdc-esett.html Majdnem végzett magával az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130925-szabo-milan-az-xfaktor-enekese-majdnem-ongyilkossagot-kovetett-el.html