"Ilyen is csak Berlinben történhet meg!" - írták a videó alatt, amelyben az egykori Bronski Beat zenésze, Jimmy Somerville együtt énekli régi nagy slágerét egy meglepődött utcazenésszel.

Mekkora az esélye, hogy kutyasétáltatás közben épp egy olyan utcai zenészbe futsz bele, aki épp a te számodat játssza? Bizonyára Jimmy Somerville is meglepődött, amikor Berlin egyik zugában épp az ő régi slágerét hallotta meg. Az egykori Bronski Beat formáció énekese, aki a Read My Lips című albuma után visszavonult, nem volt rest csatlakozni az utcazenészhez, így végül együtt énekelték a Smalltown Boyt. Hogy végül mi sült ki az egészből, az kiderül az alábbi videóból:

 
Hatékonyabb a mozgás, ha szól a zenehttp://www.life.hu/ez-zsir/20131015-hatekonyabb-a-mozgas-ha-kozben-zenel-a-sportolo.html Schwarzenegger rosszfiú lesz az Avatar 2-benhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-arnold-schwarzenegger-lesz-a-rosszfiu-arnold-schwarzenegger-avatar-2-cimu.html Betiltották a rovarirtó nevű rockzenekarthttp://www.life.hu/legykepben/20130813-schuster-lorant-pmobil-egyuttes-koncert-a-budapest-parkban-augusztus-19en.html Áloméletet utasított vissza az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20131021-josh-zenesz-producer-millios-fizetest-es-ausztriai-alomeletet-utasitott-vissza.html Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html