Lajcsi az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban tűnik fel Lali oldalán, aki nagyon örült, hogy a példaképével együtt szerepelhet.

Lali minden vágya, hogy nótaénekes legyen. Amikor megtudta, hogy Lagzi Lajcsi koncertet ad Budapesten, a helyszínre sietett és mindent elkövetett, hogy bejusson példaképéhez. Abban reménykedett, hogy Lajcsi segíthet a karrierje elindításában. Bár a sorozatsztárt többször kidobták a biztonságiak az ajtón, nem adta fel és visszamászott az ablakon.

Forrás: RTLKLUB
Lajcsi és Lali a forgatáson

" Nem érdekeltek a biztonságiak, mindenre képes lettem volna, hogy bejussak az öltözőbe. Végül pizzafutárnak adtam ki magam és így sikerült kicseleznem őket. Lajcsi nagyon rendes volt, megvédett és meghallgatott. Az szerintem meghatotta, amikor elmondtam, hogy én őrzöm az egyik első trombitáját. Végül megadta a menedzsere számát, így most már semmi sem állíthat meg a mulatós sztárrá válás útján" - mesélte lelkesen a göndör hajú srác, aki korábban Bunyós Pityuval kezdett el énekelni.

Nézz be a VV 6 castingjára!http://www.life.hu/szorakozz/20131105-xfaktoros-kutya-transznemu-nyugdijas-neni-is-jelentkezett-a-valo-vilag.html Pornóajánlatot kapott Kendall Jennerhttp://www.life.hu/szorakozz/20131105-kendall-jenner-amerikai-valosagshowsztar-millios-pornoajanlatokat-kapott-szuletesnapjara.html Meztelenre vetkőztek a királyi tengerészekhttp://www.life.hu/szorakozz/20131105-jotekony-celbol-vetkoztek-a-brit-kiralyi-haditengereszet-kommandosai-a-go.html Női ruhában igazoltatták a rendőrök Varga Viktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131105-varga-viktor-enekest-noi-ruhaban-igazoltattak-a-rendorok.html Csillagot kapott Janis Joplinhttp://www.life.hu/szorakozz/20131105-janis-joplin-amerikai-rock-es-bluesenekesno-posztumusz-csillagot-kapott-a.html