A Vajna házaspár együtt pörög Hajdúékkal Moszkvában. Andy Vajna szemmel láthatóan jól bírja az iramot a fiatalabb korosztállyal.

Kiruccant a Vajna és Hajdú házaspár. Moszkvába látogattak a Miss Universe 2013 versenyére, ahol Kárpáti Rebeka képviseli a magyar színeket. Hajdú Péter és Sarka Kata érdekelt a lány sikerében, mivel ők a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosai, ezért Rebekát támogatják a verseny alatt. A friss házasok pedig szívesen kísérték el őket. A híres férfiak asszonyai, Kata és Timi vidám képeket posztoltak közösségi oldalukra. Szemmel láthatóan jól szórakoznak, sőt Andy és Timi között sótörésre is sor került.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea, Sarka Kata 

Balhék a szavazatszámlálós show-kbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131107-az-rtl-klub-xfaktoranak-kiesoi-a-bytheway-apropojan-a-fokuszban.html Lagzi Lajcsi sorozatsztár letthttp://www.life.hu/szorakozz/20131106-lagzi-lajcsi-zenesz-az-ejjel-nappal-budapest-cimu-sorozatban.html Beállt az énekes a dalát előadó utcazenész melléhttp://www.life.hu/szorakozz/20131106-jimmy-somerville-skot-zenesz-beallt-a-bronski-beat-smalltown-boy.html Nézz be a VV 6 castingjára!http://www.life.hu/szorakozz/20131105-xfaktoros-kutya-transznemu-nyugdijas-neni-is-jelentkezett-a-valo-vilag.html Pornóajánlatot kapott Kendall Jennerhttp://www.life.hu/szorakozz/20131105-kendall-jenner-amerikai-valosagshowsztar-millios-pornoajanlatokat-kapott-szuletesnapjara.html