Mint ahogyan a Life.hu megírta, hatalmas port kavart vasárnap a ByTheWay kiesése az X-Faktorból. Ahogyan ez lenni szokott, a rajongók bundára gyanakszanak és visszakövetelnék kedvenceiket az élő adásokba. Persze ilyesmi nem először fordul elő szavazatszámlálós show-műsor esetén.

Szitkozódó levelek, a szavazatok újraszámlálásáért szerveződött csoportok, negatív kritika a Facebookon. Ezek évek óta mind-mind velejárói a kereskedelmi csatornák szuperprodukcióinak. Azt RTL Klub háza táján legutóbb az x-faktoros ByTheWay kiesése szította a kedélyeket. Kiderült,  Csordás Ákos a szavazatok 8,85 százalékát kapta, a zenekar pedig 4 tizeddel kevesebbet, 8,45-ot. Az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője szerint az semmit nem jelent, hogy valakinek mekkora a rajongótábora, ha nem szavaz rá.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A ValóVilág kreatív főszerkesztője a hétvégi X-Faktor apropóján a Fókusz kamerái előtt elevenített fel néhány, a múltban nagy port kavart vagy megdöbbentő versenyhelyzetet. Rubin Kristóf szerint például Cristofel kiesése a ValóVilágból a ByTheWayhez nagyon is hasonló okok miatt következett be. Persze az X-Faktorban korábban is akadtak furcsa helyzetek, például amikor a Vastag testvérek vagy a szerelmespár Kováts Vera és Baricz Gergő szállt szembe egymással.