Nara városának legújabb látványossága a lenyűgöző szarvascsorda. A kérdés csak az: normális dolog-e, hogy az állatok az erdőből a városba költöznek?

A turisták és a városlakók egyaránt csodájára járnak az impozáns látványt nyújtó csordának. Etetik, itatják őket, sőt még simogatni is lehet az erdőből bevándorló állatokat. Az viszont komoly veszélyt jelent, hogy ha az állatok megszokják a városi életet, és nem mennek vissza a megszokott élőhelyükre. 

Forrás: youtube
Pillanatkép Narából

A városnak mindenesetre jót tettek a furcsa bevándorlók. Számos kisbolt nyílt a környéken, a kereskedők elkezdtek olyan harapnivalókat árulni, amit a szarvasok szívesen fogyasztanak. Így a városlakók és turisták kedvükre etethetik és simogathatják az állatokat, akiknek egyelőre eszük ágában sincs visszamenni az erőbe. Itt nézheted meg a különleges jelenségről készült videót:

Szabó Ádám a legjobb x-faktoros pasihttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-szabo-adam-xfaktoros-enekes-a-legsarmosabb-pasi-a-lifehu-szavazasa.html Nem tűnik el a képernyőről Csobot Adélhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-istenes-bence-es-csobot-adel.html Ezek a leggyakoribb vezetéknevek Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-egy-terkepen-osszegyujtottek-a-leggyakoribb-vezetekneveket-europaban.html Scarlett Johansson szeret pornóznihttp://www.life.hu/szorakozz/20131107-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-bevallotta-szeret-pornofilmet-nezni.html Vajnáék Moszkvában parádéznakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131107-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timea-hajdu-peterekkel-moszkvaban.html