Lapinformációk szerint Csobot Adél lemondta After-X-beli szereplését, ugyanis annyira megviselte az Istenes Bencével való szakítás, hogy képtelen vele együtt kamerák elé állni. Az RTL Klub programigazgatója a Life.hu-nak leszögezte, Adél magánéletének és annak, hogy az ötödik élő show után nem áll kamerák elé, semmi köze egymáshoz.

Mint ahogyan megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence az RTL Klub Fókuszának kamerái előtt beszélt arról, hogy kapcsolatuk véget ért és már külön is költöztek. Az X-Faktor műsorvezetője kijelentette, hatalmas szerelem volt az övék, de sajnos elhidegültek egymástól, Adél pedig elárulta, még mindig szereti Bencét. Adódik a kérdés, hogy a fiatal énekesnő képes-e a közös munkára exével és hogy a szétválás a műsorvezetéssel való szakítást is jelenti-e majd.

Forrás: RTL Klub

A Life.hu kérdésére Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta, nem először történik az idei After-X történetében, hogy Adél helyett Lőkös Kinga, egykori X-Faktor-versenyző áll a kamerák mögé. "Kinga újbóli szereplésének semmi köze Adél és Bence magánéletéhez. Azt is leszögezem, hogy Adélt nem azért választottuk műsorvezetőnek, mert Bence kedvese. Tudom, sokan azt gondolják, párja miatt kapott szerepet a műsorban, de ez nem igaz. Castingoltunk és őt találtuk a legmegfelelőbbnek. Adélról mindenkinek van véleménye, senkit nem hagy hidegen, maximálisan alkalmas arra, hogy a műsor egyik arca legyen" - jelentette ki Kolosi és hozzátette, elégedettek a lány munkájával, tehetségesnek tartják és a jövőben is számítanak rá.

Csobot Adél és Istenes civakodnakhttp://www.life.hu/szeress/20131107-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-istenes-bence-es-csobot-adel.html Csobot Adél visszavetthttp://www.life.hu/legykepben/20131102-csobot-adel-enekesno-az-afterx-musorvezetoje-visszafogott-fekete-ruhaban-jelent.html Forrnak az indulatok Csobot Adél körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131028-csobot-adelnak-az-rtl-ii-afterxenek-musorvezetojenek-bimbovillantasa-mellett-a.html Csobot Adél mellbimbói megzavarták Istenes Bencéthttp://www.life.hu/legytrendi/20131027-csobot-adel-mellbimboi-es-dekoltazsa-az-afterx-musorban.html Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html