kísérlet NASA szűrő berendezés teszt Japán kóla folyadék szénsavas üdítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy speciális berendezésnek hála színtelen és szagtalan folyadék lett az egyik legnépszerűbb szénsavas üdítőből.

Ki kér egy pohár kóla nélküli kólát? A japán Rocket News 24 egy speciális szűrőberendezés promócióján felbuzdulva gondolta úgy, kipróbálják a NASA által is használt "csodaszerkezetet." A berendezés, amely a vizeletből is színtiszta folyadékot varázsol, állítólag olyannyira hatékony és erős, hogy akár a kólából is ilyen folyadékot tud gyártani. Tesztelték.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A végeredmény önmagáért beszél, amiről az alábbi videóban te is meggyőződhetsz. Igaz, a vállalkozó kedvű teszt főszereplője a kóstolás után megállapította: ez bizony egy kicsit édes maradt.

Eltűnik a kóla az iskolai büfékbőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131001-az-egyik-legnagyobb-italgyarto-ceg-keddtol-nem-szallit-magas-cukortartalmu.htmlA kóla miatt vesztette el fogsorát a 25 éves sráchttp://www.life.hu/gyogyulj/20130206-a-kola-miatt-vesztette-el-fogsorat-25-evesen-william-kennewell.htmlA napi 8 liter kóla okozhatta egy 30 éves nő haláláthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120507-a-napi-8-liter-kola-okozhatta-egy-30-eves-no.htmlÍgy roncsolja a fogakat a szénsavas üdítőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130529-ugyanugy-karositja-a-fogakat-a-szensavas-uditoital-fuggoseg-mint-a.htmlEgészségtelen üdítővel itatja gyermekeit a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120202-rossz-apa-lenne-brad-pitt-uditovel-itatja-gyermekeit-a-vilagsztar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.