Kabai Laci születésnapi partiján lángra kapott.

Hamarosan 46. születésnapját ünnepli Kabai Laci, az Irigy Hónaljmirigy dobosa. Ezért hatalmas bulival lepte meg magát. Arra azonban nem számított, hogy a mulatozás közben lángra kap - tudta meg a Blikk.  

Forrás: Redlemon
Laci nadrágja a baleset után

"A születésnapomat ünnepeltem a barátaimmal egy félig nyitott légterű sörözőben. A külső részen légbefúvókkal melegítettek, amelyeket a padsorok között helyeztek el. Egy régi barátommal beszélgettem, amikor arra lettem figyelmes, hogy a többiek körülállnak, és a lábamat locsolják vízzel. Nem is értettem hirtelen, mi történik, de amikor lenéztem, észrevettem, hogy kigyulladt a nadrágom. A kezemmel oltottam el végül a lángokat" - magyarázta a zenész. "Az első ijedtség után már csak nevettem a történteken, egyedül az új cipőmet meg a nadrágomat sajnáltam, teljesen tönkrementek"- mesélte nevetve Kabai, aki tanult az esetből, és megfogadta, hogy legközelebb kétszer is megnézi, hová ül le, nehogy véletlenül megint lángra kapjon.

Szabó Ádám a legjobb x-faktoros pasihttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-szabo-adam-xfaktoros-enekes-a-legsarmosabb-pasi-a-lifehu-szavazasa.html L.L. Junior elengedné párjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-ll-junior-elengedne-csillat-de.html Nem tűnik el a képernyőről Csobot Adélhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-az-rtl-klub-xfaktoranak-musorvezetoje-istenes-bence-es-csobot-adel.html Ezek a leggyakoribb vezetéknevek Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-egy-terkepen-osszegyujtottek-a-leggyakoribb-vezetekneveket-europaban.html Programajánló Márton-nap eléhttp://www.life.hu/szorakozz/20131107-programajanlo-martonnap-ele-november-nyolcadikara-kilencedikere-es-tizedikere.html