Szoros versenyt zárt a Life.hu szavazása, amelyből kiderült, Szabó Ádámot tartjátok a leghelyesebb x-faktoros pasinak.

Míg Krasznai Tündét a legkevésbé rokonszenvesebb x-faktorosnak szavaztátok meg legutóbb, addig Szabó Ádám lett az ügyeletes szívtipró a Life.hu olvasói körében.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Tóth Gabi sármos mentoráltja jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanul harmonika szakon, a Life.hu szavazóinak azonban még jobb hír lehet, hogy jelenleg egyedülállóként tengeti mindennapjait. Nem sokkal marad el Szabó Ádámtól a Barátok közt sorozatban is feltűnt Bozsek Márk. Harmadik helyre Csordás Ákos került, aki ezzel maga mögött hagyta a negyedik helyre szorult Fat Phoenix tagját, Erdész Tamást.

A legsármosabb X-Faktoros pasik:

1. Szabó Ádám
2. Bozsek Márk
3. Csordás Ákos
4. Erdész Tamás
5. Gáspár GergelyA süllyesztőben végzik az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-szigeti-ferenc-a-karthago-egyuttes-frontembere-szerint-a-sullyesztoben-vegzik.html Beszólt a nézőknek az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoranak-negyedik-elo-showjabol-szikora-robert-mentoraltjai.html Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.html A ByTheWay esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-a-bytheway-esett-ki-az-xfaktor-negyedik-versenyhetvegejen.html Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.html