Ahogy kiderült, hogy Bozsek Márk feladja a küzdelmet az X-Faktorban, azonnal felpörgött a műsor és az énekes Facebook oldala. A Barátok közt "kicsiszabija" kap hideget-meleget a nézőktől, amit minden bizonnyal nem lesz könnyű feldolgoznia.

Mint ahogyan a Life.hu megírta, Bozsek Márk a Fókusz kamerái előtt mondta el döntése okát. Az énekes arra hivatkozott, hogy nem bírja a versennyel járó nyomást, ráadásul - mint ahogy a minap kérdésünkre elárulta  - lelkileg és fizikailag sincs jól. A nézők különböző okokból nem hajlandóak elfogadni a döntését. Kommentelők legmarkánsabb véleményeiből válogattunk:
 
"Bozsek Márk, a kicsi szabi azért jutott el az élő show-ig, mert a Barátok köztben szerepel, nem olyan tehetséges énekes, hogy az élő show-ban lenne a helye, és erre ő is rájött. Ha nem ismerte volna meg az ország őt kicsi Szabiként, akkor nem kellett volna most azt mondania, befejezi az X-Faktort, eleve el se jutott volna idáig. A 25 év felettieknél, akik indultak, nem volt ő benne a 3 legjobb közt, van olyan, aki jobb volt nála, de a kicsi szabinak is helyett kellett szorítani".
 
"Ez a majom elvette a lehetőséget egy másik embertől! Nem lesz kár érte. Inkább maradjon a színészkedésnél. Annyira nem teljesítette túl magát, de így elvette olyantól a lehetőséget,akinek ez az álma".

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


 
"Ez csak azokkal szemben nem fair, akik miatta nem jutottak tovább, pluszba nem hiszem el, hogy valaki a legelején nem tudta mennyit bír ki. Önéééértééékelééés! Ha tudom, hogy lelkileg nem bírnám, nem jelentkezek. De mindenesetre jó énekes".
 
"Ne haragudj! Akkor miért is jelentkeztél a tehetségkutató show-ba? Nem tagadom, jó a hangod, meg jó, amit csinálsz. De mielőtt jelentkeztél volna az X-Faktorba, végig kellett volna gondolni a dolgokat és nem a közepén dönteni, hogy ennek vége. Több néző izgult érted. Drukkolt, melletted volt. Amit tettél, az tény és való történelmi esemény az X-Faktorban. Én továbbra is drukkolok, hogy a karriered nem csúszik szét!"
 
"Belátta, hogy kicsit gyengébb, mint a kiesett három versenyző. Főleg a BayTheWay kiesése sokkolta, ügyes gitáros-énekes, de nem elég ide. Az a baj, hogy ő tudta, hogy még sokáig bent tartja a közönség, emiatt kiesnek még többen a jobbak közül. Hiába, a botfülű szavazók nem az énekteljesítményt, hanem az embert értékelik, mint a Márk esetében is a Barátok Közt sikerhez kötik. Ma kiesett volna talán, de ezt megelőzte. Kár, hogy így lett vége, de neki is van lelkiismerete és arra hallgatott".
 
"Valaki mindent megtehet. Egy másik előadó elől vette el a lehetőséget. Most meg beleunt a jóvilágba és bedobja a lelkist. Nem a nézők isszák a levét, hanem azok, akik sírva vagy megtörten mentek haza, hihetetlen".
 
Te mit gondolsz Márk döntésével kapcsolatban? Kommentelj!

 

Csobot Adél nem bízott Istenesbenhttp://www.life.hu/szeress/20131109-csobot-adel-es-istenes-bence-azert-szakitottak-mert-az-enekesno.html Elképesztő luxusban él Kozsóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131109-a-supertv2-hal-a-tortanjanban-mutatta-meg-luxushazat-kozso.html Elhunyt a Vígszínház színpadmesterehttp://www.life.hu/legykepben/20131109-november-7en-reggel-probakezdes-elott-elhunyt-harangozo-laszlo-a-vigszinhaz.html Gáspár Győző nem szégyellőshttp://www.life.hu/gyogyulj/20131109-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-kamerak-elott-letolt-nadraggal.html Visszatér az X-Faktorba a ByTheWayhttp://www.life.hu/legykepben/20131109-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark-kiszallt-helyette-visszater-a.html Puskás Peti esett ki a Sztárban Sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-puskas-peti-esett-ki-a-tv2-sztarban-sztarban-musorabol.html