Az orosz rendőrség nem mindennapi produkcióra szánta el magát. Összeálltak és vicces videót készítettek arról, ahogyan kórusban énekelnek.

Az orosz egyenruhások a Daft Punk együttes Get Lucky című számát tökéletesen prezentálták. Egyben arra is felhívták a figyelmet, hogy ők is tudnak lazák és viccesek lenni és nem félnek önmaguk paródiájává válni.

Forrás: youtube
A kórus két szólóénekese brillírozott

Az alkalmi kórusban az egész alakulat részt vett és még a magasrangú tisztek is elengedték magukat a felvételen. A videóból kiderül, milyen jót tesz a vaskalapos szerveknek, ha lazulnak egy picit.

Itt nézheted meg, hogyan énekelnek a rendőrök:

 
Batánovics Lili megkönnyebbülthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-xfaktorabol-alfoldi-robert-mentoraltja-batanovics-lili-esett.html Batánovics Lilinek kellett távozniahttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-az-xfaktor-otodik-parbajat-szabo-adam-nyerte.html Batánovics Lili ismét párbajozikhttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-megvannak-az-xfaktor-otodik-parbajanak-resztvevoi.html Vastag Csaba bemutatta új dalát az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-az-xfaktor-szinpadan-ujra-vastag-csaba-allt.html Bikiniben kapcsolódott ki Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-rihanna-barbadosi-enekesno-bikiniben-kapcsolodott-ki-barbadoson.html