Ahogy a Life.hu megírta, az X-Faktor ötödik döntésében Batánovics Lili és Szabó Ádám párbajozott, a műsorból az énekes lány távozott. A fiatal tehetség elmondta, furcsa módon megkönnyebbült.

Lili könnyes szemmel, de már mosolyogva mesélt arról, hogy édesapja - ugyanis akkora az összhang közöttük - megérezte, hogy párbajozni fog. Az azonban a sors fintora, hogy éppen azzal a Szabó Ádámmal kellett "megmérkőznie", akivel duettet énekelt szombaton, így rengeteg időt töltöttek együtt.
"Nem először párbajoztam, így most már nem izgultam annyira, mint a múltkor, tudtam, mivel jár. Fáj, hogy én estem ki, hogy a saját mentoromon kívül a többiek engem küldtek haza, de érdekes, megmagyarázhatatlan módon meg is könnyebbültem. Hiszem, hogy ez nem valaminek a vége, inkább a kezdete. A legrosszabb az, hogy nem dolgozhatok többet a stábbal. Annyira élveztem ezt, hogy a zongora és ének szak mellett a média-kommunikáción is gondolkozom" - mesélt terveiről az adásról adásra egyre csinosabb lány, és hozzátette nincs kétségbeesve.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Természetesen tiszteletben tartom a mentortársaim döntését, de maradtak bennem kérdőjelek. Lili ilyen jól még soha nem énekelt, mint most, kétség nem fér hozzá, hogy zenész lesz belőle" - osztotta meg véleményét Alföldi Róbert.

Batánovics Lili egyébként nagyon ragaszkodik a mentorához, a párbajadás után azonnal azt kérdezte tőle: "Ugye, tartjuk még a kapcsolatot?" Alföldi Róbert megnyugtatta a lányt, hogy nem veszíti el őt.

 

Alföldi szerelmet vallott Danics Dóránakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-alfoldi-szerelmet-vallott-danics-doranak-az-rtl-klub-xfaktoraban.html "Ótvar, gyenge hang" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoranak-otodik-elo-showjaban-visszatert-a-bytheway.html Duettpartnerével is kiszúrt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoraban-nehez-dolga-lesz-annak-a-versenyzonek.html Tovább gyűrűzik az X-Faktor-botrányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-facebookozok-szerint-kitervelt-fordulat-volt-az-xfaktorban-a-bytheway-es.html Csobot Adél nem bízott Istenesbenhttp://www.life.hu/szeress/20131109-csobot-adel-es-istenes-bence-azert-szakitottak-mert-az-enekesno.html