Dr. Ferenczi Orsi ismét felbolygatja a Mátyás király tér életét.

Újbóli vérfrissítés helyett régi szereplőt húz elő a tarsolyából a Barátok közt. Lóránt Krisztina, a sorozat dr. Ferenczi Orsolyája több mint két évvel ezelőtt távozott a Barátok köztből, amikor fiatal szerelmével, Márkkal új élet reményében maga mögött hagyta Budapestet - írja a Blikk.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Kriszta a sorozat után utazásszervezőként járta a világot, munkája révén még az Arab Emirátusokba is eljutott. "Nagyon jó érzés volt újra a Barátok közt csapatával forgatni. Bár bevallom, tartottam attól, hogy a sok új szereplő között némiképp idegen leszek. Kicsit konzervatív vagyok, nem tudtam, hogyan fogadom majd az új helyzetet, de szerencsére szinte azonnal sikerült megtalálni a közös hangot és a munka is jól ment" - árulta el a lapnak Krisztina. Már csak az a kérdés, mit szól a doktornő váratlan felbukkanásához Orsi régi szerelme, Novák Laci.

 

Batánovics Lili megkönnyebbülthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-xfaktorabol-alfoldi-robert-mentoraltja-batanovics-lili-esett.html Vastag Csaba bemutatta új dalát az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-az-xfaktor-szinpadan-ujra-vastag-csaba-allt.html Bikiniben kapcsolódott ki Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-rihanna-barbadosi-enekesno-bikiniben-kapcsolodott-ki-barbadoson.html Förtelmes Marilyn Monroe-hasonmásokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-vicces-es-dobbenetes-marilyn-monroehasonmasok-egy-amerikai-versenyen.html Tóth Gabi "benyerített" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-nyerit-rohog-hahotazik-a-versenyzok.html