Szimfonikus flashmobot tartottak szeptemberben a Szent István Bazilika előtt.

A nagysikerű bécsi Carmina Burana flashmob után a magyarok is bebizonyították, hogy tudnak hasonló spontán megmozdulást rendezni. A helyszín Budapest egyik közkedvelt turistalátványossága, a Bazilika.

Forrás: Youtube

A flashmobot Magyarország legnagyobb független befektetési szolgáltatója szervezte a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar művészeivel közösen. Először csak a hegedűst lehetett látni, majd a téren bámészkodó turisták közül végül szép lassan összeállt az együttes, akik Gál Tamás vezényletével Antonín Dvooák IX. szimfóniájának IV. tételét adták elő. Az egész flashmob apropója az volt, hogy a cég idén ünnepli alapításának 20. évfordulóját.
A Bazilikás flashmobról készült videót itt megnézhetitek:

Kiderült, melyik a világ legbonyolultabb nyelvehttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-a-vilag-legnehezebb-nyelvei-kozott-szerepel-a-lengyel-a-magyar.html Rettegve áll színpadra Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-bereczki-zoltan-szineszt-a-sztarban-sztar-cimu-musor-kapcsan-tamadasok.html Eltűnik Lali az Éjjel-Nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-lali-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-eltunik-a-sorozatbol.html Újra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html