Agnetha Fältskog énekesnő a minap arra célzott, hogy a legendás svéd formáció együtt állhat színpadra legnagyobb slágerük jubileuma alkalmából.

Rajongók ezreinek szeme csillant fel a hírre, miszerint lehet, hogy jövőre ismét együtt zenél az ABBA. Agneta Fältskog szerint az apropó az együttes első nagy slágerének negyvenedik jubileuma. Érdekes, hogy épp az énekesnő beszélt erről a német Welt Am Sonntagnak, aki az utóbbi időben a legnagyobb ellenzője volt a visszatérésnek.

Forrás: AFP

Agneta most azt mondta, ő, Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus és Benny Andersson ismét összeállhatnak a Waterloo 40 éves évfordulójára. "Sokat beszélünk erről, tervek vannak, de nem tudni, mi sül ki belőle" - magyarázta. A dal az 1972-ben alakult svéd négyest világhírűvé tette, miután az 1974-es Eurovíziós Dalversenyt megnyerték vele. Fennállásuk során 380 millió lemezt adtak el világszerte, a tucatnyi slágerről nem is beszélve. 1982-ben oszlott fel a banda, miután Agnetha és Björn, valamint Anni-Frid és Benny elváltak.

 

Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html Kiderült, melyik a világ legbonyolultabb nyelvehttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-a-vilag-legnehezebb-nyelvei-kozott-szerepel-a-lengyel-a-magyar.html Rettegve áll színpadra Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-bereczki-zoltan-szineszt-a-sztarban-sztar-cimu-musor-kapcsan-tamadasok.html Eltűnik Lali az Éjjel-Nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-lali-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-eltunik-a-sorozatbol.html Újra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html