Hollywood leghíresebb akciósztárja egy Volvo reklámban két kamion oldaltükrén alakít nagyot. Oltári videó!

Jean-Claude Van Damme bebizonyította, hogy ő a legtökösebb akcióhős. Ezúttal nem a filmvásznon, hanem egy fantasztikus reklámban. A Volvo "The Epic Split" című filmjében a színész klasszikussá vált spárga-mozdulatát láthatjuk, amit ezúttal hátrafelé tolató kamionok tükrén hajt végre.

Forrás: Youtube
Van Damme akcióban

A reklám célja egyébként, hogy bemutassa a Volvo egyedülálló stabilitását. Nagyon jól összerakták a kisfilmet: Van Damme mutatványa, rezzenéstelen arca, Enya kellemes dala és a naplemente mind-mind profivá teszik a reklámot, amit ti is megnézhettek:

Így készül Európa a karácsonyrahttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-europa-nagyvarosai-becs-london-parizs-es-madrid-mar-csodalatos-karacsonyi.html Majka beszólt Csiszár Jenőnekhttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-majka-rapper-beszolt-csiszar-jeno-musorvezetonek-mert-a-class-fm.html Újra képernyőn Szebenihttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-szebeni-istvan-musorvezeto-a-parlament-televiziohoz-igazolt.html Híres mamájával énekel Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-danics-dora-edesanyjaval-a-humorista.html Újra összeáll az ABBA?http://www.life.hu/szorakozz/20131112-agnetha-fltskog-enekesno-azt-mondta-ujra-osszeallhat-az-abba-jovore.html