Magyar Attila női ruhát öltött és saját anyjának ruháiban borzolja a kedélyeket - tudta meg a Life.hu.

A színész játssza a Panelninja című egyszereplős darab minden karakterét, így a női szerepekben is brillírozni fog a szombati bemutatón. Mindez különleges atmoszférát teremt az előadáson.

Forrás: Centrál színház
Attila női jelmezben

"A darabban minden szereplőt én alakítok. Az egyik jelenetben a saját édesanyámat játszom. Mivel a gyerek általában hasonlít a szüleire, miért is ne hasonlíthatna ennyire egy fiú az anyjára? Egy ügyes trükknek köszönhetően az egyik jelenetben anyát és fiát játszom egyszerre, amit nagyon élvezek" - mesélte a színész, aki nem saját édesanyjáról mintázta a szereplő személyiségét. "Sztereotípiákból indultunk ki a rendezővel. A komikus helyzeteket az teremti a darabban, amikor az anyuka próbálja egyengetni fia életét" - magyarázta a színész, akit egyáltalán nem fáraszt az egyszemélyes színpadi jelenlét."A színpadon nincs fáradtság vagy fájdalomérzet. Az adrenalin ilyenkor viszi előre az embert és felszabadulnak az energiák. Szeretem ezt a szerepet és bevallom, lubickolok benne" - mosolygott Attila.

A Centrál Színház darabja egy 45 éves férfiról, Bodovács Egonról szól, aki még mindig az anyjával lakik egy panellakás gyerekszobájában. Egon azonban elhatározza, hogy végre-valahára beváltja az élet-kupont, és megvalósítja az álmait.Így készül Európa a karácsonyrahttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-europa-nagyvarosai-becs-london-parizs-es-madrid-mar-csodalatos-karacsonyi.html Keresd a nőt a férfinév mögötthttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-ot-irono-aki-ferfinev-moge-rejtozott-a-siker-remenyeben.html Majka beszólt Csiszár Jenőnekhttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-majka-rapper-beszolt-csiszar-jeno-musorvezetonek-mert-a-class-fm.html Újra képernyőn Szebenihttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-szebeni-istvan-musorvezeto-a-parlament-televiziohoz-igazolt.html