Ahogy a Life.hu megírta, fura baki történt az RTL Klub X-Faktorában. Igaz, csupán a figyelmesebb tévénézők vehették észre, hogy hiba csúszott a hangosításba Batánovics Lili-Szabó Ádám duettje alatt.

A kérdést nem csupán mi, de a nézők is feltették. Egyáltalán mi történhetett a két énekes produkciója alatt? A hangmérnök hibázott vagy vajon playbackről énekelnek a versenyzők? Miért hallottuk már azelőtt Lili hangját, mielőtt még a szájához emelte volna a mikrofont?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László a Bors kérdésére cáfolta a vádakat. "Biztos, hogy nem volt playback. A versenyprodukciók mindig élőben mentek és mennek, ez a versenyszabályzatban is benne van. Másként csalás volna. A dal alapjában vokál van, amit ezúttal Csányi István és Kiss Enikő énekelt fel. Ha ez néhol hangosabbnak tűnt a megszokottnál, az technikai vagy keverési hiba lehet. Ez a stúdióban és a vezérlőben nem hallatszott problémának, és amikor visszanéztem a produkciót, szintén nem éreztem, hogy bármi gond lett volna. Minden versenyző élőben énekli a versenyprodukciókat, ez most is így volt" - jelentette ki a tévés szakember.

 

Negyvenéves hódolója van Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/szeress/20131114-medveczky-ilona-tancmuvesznek-negyveneves-hodoloja-van-az-interneten-ismerte-meg.html Letagadja unokáját Kozsó?http://www.life.hu/anyaskodj/20131114-nagypapa-lett-kozso-de-egyaltalan-nem-orul-unokajanak.html Kislányának ajánlja könyvét Bálint Toncsihttp://www.life.hu/legykepben/20131114-az-egykori-szepsegkiralyno-balint-antonia-kislanyanak-ajanlja-nemsokara-megjeleno-eleterol.html Tóth Vera nem veti meg az egyéjszakás szexethttp://www.life.hu/szeress/20131113-a-fem3-maskeppen-cimu-musorban-joshi-bharatnak-meselt-toth-vera.html Így beszél angolul Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-angolul-probal-beszelni-kulfoldi.html Megerőszakolták Xantus Barbaráthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131114-az-eszter-alapitvany-uj-kampannyal-kuzd-a-nemi-eroszak-ellen.html