A zenekar tagjai elárulják, miért dolgoztak kiesésük után hajnalig Szikora Róberttel. Az összeesküvés-elméletekkel nem foglalkoznak, örülnek, hogy újra versenyezhetnek az X-Faktorban.

Amikor kiderült, hogy Bozsek Márk kiszáll az X-Faktorból és helyette a ByTheWay visszatérhet a versenybe, nézők tucatjai zúdultak fel, bundára gyanakodtak és összesküvés-elméleteket gyártottak. Különösen az verte ki a kommentelőknél a biztosítékot, hogy a zenekar még a hét közepén azt posztolta a Facebook-oldalára, hogy hajnalig dolgoztak Szikorával.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Elindultak a találgatások, hogy mi dolguk a fiúknak egykori mentorukkal, sokan kijelenetették, egészen biztos már akkor tudták, hogy újra versenyezhetnek az X-Faktorban. A ByTheWay tagjai és Szikora Róbert az RTL Klub Fókuszában mondták el, hogy a stúdióban egyáltalán nem egy újabb X-Faktor döntőre készültek, hanem egy karácsonyi R-Go dalt énekeltek fel. "Robi a kiesésünk után megígérte, hogy segíti a karrierünket. Kedden fel is hívott minket, hogy az R-Go 30 éves fennállásának alkalmából írt egy karácsonyi számot és szeretné, ha abban mi is énekelnénk" - mesélte Patocska Olivér, a zenekar énekese, és hozzátette, nem foglalkoznak az őket ért vádakkal, csak zenélni szeretnének.

 

ByTheWay: Márk, ne csináld ezt!http://www.life.hu/legykepben/20131111-bozsek-markot-a-bytheway-gyozkodte-hogy-ne-adja-fel.html Visszatér az X-Faktorba a ByTheWayhttp://www.life.hu/legykepben/20131109-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark-kiszallt-helyette-visszater-a.html Dühösek a rajongók - Petíció a ByTheWayérthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-az-rtl-klub-xfaktoranak-bytheway-rajongoi-ujra-akarjak-szamoltatni-a.html A ByTheWay esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-a-bytheway-esett-ki-az-xfaktor-negyedik-versenyhetvegejen.html Csordás Ákos és a ByTheWay fog párbajoznihttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-csordas-akos-es-a-bytheway-fog-parbajozni-az-xfaktor-negyedik.html Az X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.html Sokkolta az MDC kiesése a ByTheWaythttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klib-xfaktoranak-zenekarat-a-bythewayt-sokkolta-az-mdc.html