Lezárult a Life.hu x-faktoros szavazása, amelyből kiderült, Danics Dórát tartjátok a legesélyesebbnek a tehetségkutató megnyerésére.

Érdekes eredmények születtek a Life.hu eheti szavazásán. Bár a szimpátia terén legutóbb meglehetősen rosszul szerepelt Krasznai Tünde, mégsem őt tartjátok a legesélytelenebbnek az X-Faktor megnyerésére.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mi több, a pornós múltjáról híres énekesnő a dobogó második fokán végzett a potenciális győztesek sorában. Sokkal kevesebb szavazatot kapott Szabó Ádám és a két fiúcsapat, akik közül úgy tűnik, a Fat Phoenix a legesélytelenebb a győztes címre. Vajon közülük kerül ki a következő kieső? Danics Dóra azonban toronymagasan a legnépszerűbb versenyző az X-Faktor énekesei között. A lány, akinek Aföldi Róbert legutóbb szerelmet is vallott, 34 %-kal zárta a szavazást.

Szerinted ki nyeri meg az X-Faktort?

1. Danics Dóra (34 %)
2. Krasznai Tünde (19%)
3. Csordás Ákos (17 %)
4. ByTheWay (11 %)
5. Szabó Ádám (10 %)
6. Péterffy Lili (4 %)
7. Fat Phoenix (2 %)Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html Technikai baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-technikai-baki-tortent-a-batanovics-lili.html Hangok helyett látványos ruhák az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131110-rendhagyo-helycsere-az-xfaktorban-bozsek-mark-kiszallt.html Vastag Csaba bemutatta új dalát az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-az-xfaktor-szinpadan-ujra-vastag-csaba-allt.html