A göndör hajú bohókás fiú a forgalmas belvárosi utcán meztelen testével sokkolta a járókelőket - tudta meg a Life.hu.

Lali célja a figyelemfelkeltés volt. Testére írta a nevét és a telefonszámát, hogy Lagzi Lajcsi menedzsere észrevegye őt. A srác ugyanis abban reménykedik, ezek után majd felhívja őt, és segít karrierje beindításában. Ahogy a Life.hu is megírta, Lali minden vágya most az, hogy nótaénekes legyen.

Forrás: RTLKLUB
Lali ámokfutása

"Láttam egy videót a neten, ahol egy meztelen ember befutott egy focipályára és mindenki rá figyelt, ez adta az ötletet. Nekem a meztelenkedés nem gond, nem zavar, ha néznek. Remélem, elérem a célom, bár a Váci utcában egy kicsit sokan voltak!" - mondta a sorozat egyik legnépszerűbb szereplője. Lalit jó barátja, Gábor próbálta visszatartani az őrült ötlet megvalósításától, sikertelenül. Azt, hogy a járókelők és a hatóságok hogyan reagáltak Lali meztelen futására, az kiderül a péntek esti részből.

Szakított Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-szakitott-liptai-claudia-es-fiatal-szerelme.html Kezdhetsz készülődni, közeleg a karácsony!http://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-lifehu-programajanloja-november-kozepen.html Így beszél angolul Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-angolul-probal-beszelni-kulfoldi.html Varga Viktor Jimmy bőrébe bújikhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-varga-viktor-enekes-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-megidezi-zambo.html Tolató kamionok között spárgázott Van Dammehttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-jeanclaude-van-damme-akciohos-a-volvo-reklamjaban-ket-kamion-oldaltukren.html