Romantikus történet, csodaszép ruhák és a kivilágított főváros - mesés videót forgatott a Debenhams fővárosunkban.

A magyar fővárosban forgatta reklámvideóját a brit Debenhams áruház, amely nemrég forradalmi lépéseket tett a divatvilágban. A karácsonyi hangulat ihlette kisfilmben már az első képkockától ráismerhetünk Budapestre.

Forrás: Debenhams

A történet a Nyugati pályaudvar aulájából indul, később pedig a budai vár óriási műjégpályájára és az újonnan felújított Margit hídra tévedhetünk. A csodás videót alább te is megnézheted:

 

Már csak ennyit kell aludni karácsonyighttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-elindult-a-karacsonyi-visszaszamlalas-az-online-ora-megmutatja-mennyit.html Kezdhetsz készülődni, közeleg a karácsony!http://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-lifehu-programajanloja-november-kozepen.html Tűlevél nélkül is lehet! Próbáld ki: alternatív karácsonyfákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131114-tulevel-nelkuli-karacsonyfak.html Így készül Európa a karácsonyrahttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-europa-nagyvarosai-becs-london-parizs-es-madrid-mar-csodalatos-karacsonyi.html Előrehozott karácsonnyal lepték meg a rákos kisfiúthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-devin-kohlman-haldoklo-rakos-fiut-elorehozott-karacsonnyal-lepte-meg-szulovarosa.html