Az énekesnő egy hajón terpeszt egy szál semmiben egy ismeretlen férfi ölében.

Botrányos kép látott napvilágot Rihannáról. Az énekesnőről egy bizonyos Christopher Reis tette közzé Instagramon azt a fotót, amelyen anyaszült meztelenül lovagol meg egy ismeretlen férfit. A provokatív képet ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

Hiába távolították el a kompromittáló képet, a világhálón azóta is fénysebességgel terjed. És bár a fotó bizonyára nem ma készült, hiszen Rihanna testét nem fedik tetoválások, annyi bizonyos, hogy egy jó darabig még beszédtéma lesz a 25 éves énekesnő meztelenkedése.

A hét szexpóza: lovaglás székben (18+)http://www.life.hu/szeress/20130813-lifenight-a-het-szexpoza-lovaglas-szekben-18.html Így lehetsz a lovaglás nagymestere! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130715-szex-orgazmus-parkapcsolat-a-lovaglas-muveszete-igy-lehetsz.html Bikiniben kapcsolódott ki Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-rihanna-barbadosi-enekesno-bikiniben-kapcsolodott-ki-barbadoson.html Fürdés közben fotózta magát Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20131023-rihanna-enekesno-meztelenul-fotozta-magat-furdes-kozben-instagramon.html Földig érő ruhában meztelenkedik Rihannahttp://www.life.hu/legytrendi/20130930-rihanna-amerikai-enekesno-attetszo-fekete-neccruhaban-forgatja-legujabb-klipjet-a.html