A BBC News információi szerint az utolsó működőképes Tigris 131-esként számon tartott második világháborús tankkal forgatja új filmjét Brad Pitt Nagy-Britanniában.

A háborús film rendezője, David Ayer a nácik egyik legrettegettebb fegyverével , az úgynevezett Tigris 131-es tankkal veszi fel a harci jeleneteket Fury című produkciójához.

Forrás: AFP

Az 1943-ban az észak-afrikai hadszíntéren zsákmányolt híres német tankot, amelyet Angliába szállítottak tanulmányozásra, később a bovingtoni Tankmúzeumban helyezték el, amelynek szakemberei a Tigrist teljesen működőképes állapotba hozták. "Most első ízben láthat a közönség egy kortárs háborús filmben egy eredeti Tigrist" - mondta David Willey, a múzeum kurátora. A Fury című filmet, amelyben Pitt mellett Jason Isaacs és Shia LaBeouf is szerepel, jövő októberben mutatják be a mozik.

Így született meg Szekeres Nóra kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131119-szekeres-nora-a-tv2-babavilaganak-musorvezetoje-harmadik-babaja-megszuleteserol-mesel.html Aktmodell is lett volna Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/szepulj/20131119-esztergalyos-cecilia-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-mondta-el-hogy.html Kamerák előtt meghúzták Mádai Vivienthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-sp-madai-vivien-es-a-tv2-megasztarbol-megismert-nagy-adri.html Nehezen bírja szex nélkül Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-hogy-berki-krisztian-nagyon-szexelne.html