Csodálatos a drónról készült kisfilm fővárosunkról - soha nem látott felvételek.

Budapest madártávlatból - elképesztő, drónról készült felvételek születtek a magyar fővárosról. A kisfilm azért számít újdonságnak, mert helikopterrel, illetve repülővel repülni nem megengedett a város felett kis magasságokban. Most viszont itt a quadcopter, amellyel közelről meg lehetett örökíteni a legszebb helyeket - írja az urbanista.blog.hu.

Forrás: Youtube

A látvány lenyűgöző: a Szabadság-szobor, a Nemzeti Színház, a rakpart, a Clark Ádám téri körforgalom csodásan fest a kisfilmben, amelyet itt az idő, hogy ti is megnézzetek:

Elnyelte a föld a parkoló autót Budapesten - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20131119-csotores-miatt-keletkezett-godorbe-esett-egy-kocsi-a-viii-keruletben.html Négyes ikrek születtek Budapestenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131114-termeszetes-uton-fogant-negyes-ikrek-szulettek-budapesten.html Holttestet találtak Budapest belvárosábanhttp://www.life.hu/legykepben/20131113-holttestet-talaltak-budapest-vii-keruleteben-az-utcan.html Sportnagyhatalom leszünk? Budapestre jön az Ironmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131107-ironmanversenyt-tartanak-jovo-augusztusban-budapesten.html Megtaláltuk Budapest legélhetőbb panellakásaithttp://www.life.hu/szepulj/20131031-megtalaltuk-budapest-legelhetobb-panellakasait.html