Elkészült a "What does the fox say?" című népszerű nóta magyar változata. Szó szerint fájdalmas...

Ahogy a Life.hu is megírta, a norvég Ylvis együttes What does the fox say? vagyis Mit mond a róka? című bizarr dalától hangos mostanság az internet. Több mint 100 millióan látták már. Ezentúl már a saját nyelvünkön is élvezhetjük a fülbemászó dallamot, itt a magyar változat.

Forrás: Youtube

Igazi gyöngyszem ez is, amelyben egy fiatal - és egyébként nem rossz hangú - srác még mindig arra a fontos kérdésre keresi a választ, hogy Mit mond a róka? A nem mindennapi magyar videót itt tudjátok megnézni. Vigyázat, csak erős idegzetűeknek!

Ezért az őrült videóért rajonganak most milliókhttp://www.life.hu/szorakozz/20131016-a-norveg-ylvis-egyuttes-what-does-the-fox-say-cimu.html Meztelen nő randalírozott a metrón (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131119-meztelen-no-orjongott-egy-amerikai-metron.html Robbie Williams visszatér Magyarországrahttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-robbie-williams-enekes-nyolc-ev-utan-ujra-a-papp-laszlo.html Félelmetesen valósághű szobrokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-ron-mueck-realista-szobrasz-felelmetesen-valosaghu-alkotasai.html Brad Pitt az utolsó Tigris 131-es tankkal forgathttp://www.life.hu/szorakozz/20131119-brad-pitt-az-utolso-tigris-131es-tankkal-forgatja-uj-filmjet.html