Péterffy Lili lesz Istenes Bence új barátnője

X-Faktor Csobot Adél Palvin Barbara barátnő Istenes Bence szerelem Péterffy Lili Kárpáti Rebeka szakítás Lőkös Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét lezárult a Life.hu szavazása, amelyben toronymagasan végzett az X-Faktor versenyzője. Vajon tényleg őt látjuk majd viszont a műsorvezető oldalán?

A Life.hu olvasói szerint Péterffy Lili pályázhat Istenes Bence új barátnője címére. Bármi megtörténhet, hiszen az X-Faktor műsorvezetője előszeretettel válogatja ki partnereit a televíziós csatornák feltörekvő hírességei közül.

Ki lesz a műsorvezető következő barátnője? Forrás: RTL Klub

Ennek ellenére az egykori x-faktoros Lőkös Kinga csak elenyésző számú voksot kapott, és ugyanígy járt a 2013-as Miss Universe Hungary, Kárpáti Rebeka is. Nem úgy az Éjjel-Nappal Budapest Hannája, aki második helyen végzett a szavazásban. Kedvenc magyar modellünk, Palvin Barbi pedig a dobogó harmadik fokát csípte meg. Pedig a szép modellel nem egy éjszakát bulizott át Bence. Vajon ki követi a sorban Csobot Adélt?

Ki lesz Istenes Bence következő barátnője?

1. Péterffy Lili (55 %)
2. Joe lánya, Hanna (Éjjel-Nappal Budapest (15 %)
3. Palvin Barbara (14 %)
4. Kárpáti Rebeka (9 %)
5. Lőkös Kinga (4 %)

Danics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.htmlSzabó Ádám a legjobb x-faktoros pasihttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-szabo-adam-xfaktoros-enekes-a-legsarmosabb-pasi-a-lifehu-szavazasa.htmlEgyütt bulizott Istenes és Csobothttp://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-musorvezeto-es-csobot-adel-enekesno-szakitasuk-utan-egyutt.htmlCsobot Adél élő adásban dobta le a ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20131117-csobot-adel-uj-dala-es-ruhaja-az-xfaktorban.htmlNánási szemével a világ: Péterffy Lilihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131118-nanasi-pal-fotoin-peterffy-lili-az-xfaktor-dontose.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.