továbbjutás pucér tehetségkutató tánc pasi Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd tehetségkutató egyik válogatásán egy csapat fiú ádámkosztümben táncolt. A közönség és a zsűritagok remekül szórakoztak.

Meztelen produkciójával vívta ki a továbbjutást négy helyes fiú a Sweden's Got Talentben. A srácok tánctudását hagyjuk, azon lehet mit csiszolni, de most nem is ez a lényeg. A csöppet sem félős fiatalok bevállalták, hogy tök pucéran állnak a színpadra fél Svédország előtt. Még egy ok, amiért szeretjük a svédeket!

Csak egy ostyaszerű valamit tartottak férfiasságuk előtt, amit volt, hogy elhagytak a produkció során, így néha-néha kivillant ez-az. Mondani sem kell, a közönség nagyon élvezte a táncot, a zsűritagok pedig egyöntetűen megszavazták a srácok továbbjutását.

Úgy tűnik, a külföldi műsorokban megszaporodtak mostanában a pikáns jelenetek. Legutóbb egy argentin showban verte ki a biztosítékot egy erotikus tánc, nálunk pedig Istenes Bence pucérkodott már.

Détár Enikő kardot rántotthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-detar-eniko-szineszno-a-ram-colosseumban-jatssza-a-makrancos-katat.htmlOdavannak a facebookozók a ByTheWayérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-az-x-faktor-versenyzok-krasznai-tunde-danics-dora-csordas-akos-szabo-adam-peterffy-lili-es-a.htmlGyőzike klasszikus műveltséget csillantotthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-es-testvere-leegett-semmit-sem-tudnak-a-romeo-es-juliarol.htmlRákot diagnosztizáltak Hugh Jackmannélhttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-rakot-diagnosztizaltak-hugh-jackmannel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.