Hajós András TV2 Sztárban sztár Lakatos Márk Liptai Claudia Majka showműsor Friderikusz Sándor Kozsó Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár versenyzője Feke Pál bevallotta: megijedt, amikor megtudta, Kozsó bőrébe kell bújnia. Vajon nem kedveli eléggé az egykori Ámokfutók frontemberét?  

Egy korai Kozsó-szerzeményt adott elő Feke Pali a TV2 show-műsorában. A nézőtéren természetesen a nem kicsit hiú Kozsó is ott ült, Friderikusz szerint az előadó átszellemült önmagát látva.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Hajós úgy vélte, Feke túlzásba esett, szerinte Kozsó nem annyira hamis, mint mostani alteregója volt. Claudia kijelentette, ennyi Kozsó-féle szeretettől az ember diabéteszes lesz, Lakatos Márk pedig elárulta, hogy ő festette feketére az énekes tincseit a Sztárok a fejükre estek című műsorban. Majd hozzátette, Kozsó egy stílusikon. Majka pedig arról beszélt, hogy sokáig azt hitte, ha levágják Kozsó jellegzetes tincsét, az énekes megvakul, mint az uszkárok, aztán cinikusan hozzátette, csak azért nem tud Kozsóról rosszat mondani, mert ott ül tőle egy méterre. Ezután a rapper rúgott egyet zsúritársába is, amikor kifejtette, hogy mivel Lakatos Márk is itt van tőle pár centire, ettől is futkos a hátán a hideg.
Feke Pali Kozsóját itt láthatod:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.