Feke Pál esett ki a Sztárban sztár műsorból

TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia Kozsó Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha a zsűri megérezte volna, hogy Feke Pálnak kell távoznia a Sztárban sztárból, ugyanis az eredményhirdetés előtt mindannyian arról beszéltek, fájna elveszíteniük az énekest.

Kozsó lett a veszte Feke Pálnak. Igaz, a színész zsűri nem kifejezetten Kozsó-rajongó tagjait is meggyőzte, a nézők mégis úgy döntöttek, neki kell mennie. Az eredményhirdetés előtt Liptai Claudia kijelentette, "beledöglöm", ha Pali a következő adásban nem lesz már velük, és a többi ítész is kifejezte reményét, hogy az énekes marad.

Ha kihagytad volna, itt megnézheted, milyen produkcióval esett ki Feke Pali:

A showműsor már csak a jövő héten válik meg versenyzőtől, két hét múlva pedig végső győztesért izgulhatunk.

Mesteri alakítást nyújtott Bereczkihttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-bereczki-zoltan-mester-tamast.htmlNótár Mary tökéletes Bieberré válthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-notar-mary-justin-bieber.htmlIlyen volt Szinetár Bangó Margitkénthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-szinetar-dora-bango-margit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.