Beckhamék nem aprózzák el: új villához új cipők?

adomány David Beckham luxusvilla cipő Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham eladományozta méregdrága cipőit – erről egy, a Twitterre feltöltött fotója tanúskodik. Hogy miért vált meg Vic luxusmárkájú lábbelijeitől, nem tudni, mindenesetre elképzelhető, hogy köze van ahhoz, hogy a pár nemrégiben új villát vásárolt magának Londonban. Új rezidenciához pedig új cipők dukálnak. 
Victoria Beckham eladományozta a cipőit és új luxusvillát vásárolt Londonban Forrás: [origo]

A Beckham házaspár 12 millió fontért szabadult meg Hertfordshire-i házuktól, ami a köztudatban egyszerűen csak Beckingham Palace néven volt ismert. Legújabb, londoni rezidenciájuk, amit 40 millió fontért, azaz körülbelül 14 és fél milliárd forintért vásároltak, nem szűkölködik a luxusban – pláne, hogy további 5 millió fontot költöttek a ház felújítására. A négy épületből álló komplexumban egy fodrászat is helyet kapott, hogy Victoria minden nap tökéletes frizurával jelenhessen meg bárhol. A fodrászat mellé pedig manikűr-, illetve sminkszoba is jár. A Beckham házaspár valószínűleg nagy zenerajongó, hiszen a házban egy speciális hangrendszer is helyet kapott, így az egyes szobákban mindenki a maga kedvenc zeneszámát hallgathatja – és ez a rendszert természetesen telefonról vezérelhetik. Ezen kívül minden egyes fürdőszobába vízálló plazmatévét is szereltettek. A felső szint a gyerekeké, az alsó szinten helyet kapott egy konditerem, egy masszázsszoba, és természetesen nem maradhatott el a hatalmas garázs sem, ahol David a luxusautóit tárolhatja.

Bambi-díjat kapott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20131115-victoria-beckham-divattervezo-bambidijat-vett-at-berlinben-karl-lagerfeldtol.htmlLovaggá ütik David Beckhamethttp://www.life.hu/legykepben/20131111-david-beckham-visszavonult-brit-focistat-lovagga-utik.htmlDavid Beckham valójában nem is szexihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131025-a-mely-hangu-ferfiak-szexisebbek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.