Tóth Gabi X-Faktor Danics Dóra Alföldi Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szombati produkciója közben a mentorok arcán különösen erős érzelmek jelentek meg. Gabi összetörve ült. Alföldi elgondolkozva matatott az emlékei között.

Úgy látszik a csillogásban élő sztárok is tudják, milyen a magány érzése. Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című száma könnyeket csalt ki a sokat látott mentorok szeméből. Gabi a produkció közben bánatosan nézett maga elé. Alföldi elmerült a Dóra által közvetített érzelmekben.


"Remélem, kevesen ismerik azt az érzés, amikor egy nagy buli után mindenki elmegy és az ember otthon marad egyedül. Engem meghatott, köszönöm" - mondta a könnyeivel küszködve Alföldi.
"Egy magányos ember tudja milyen egyedül hazamenni egy buliból és tudja milyen beleragadni abba az állapotba. Nagyon szép volt, nagyon tetszett" - magyarázta meghatottan Gabi.
"Most először sikerült igazán átélni a dalt, amit éneklek. Sokszor izgul az ember az X-Faktorban és most sikerült ezeket levetnem magamról" - mondta Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.