A Jonas Brothers fiúbanda tagja a New York magazin hasábjain nemcsak szerelmi múltjáról oszt meg érdekességeket, hanem azt is elárulja, kivel szívta el élete első füves cigijét.

Joe Jonas a New York magazin decemberi számában jelentette meg önéletrajzi vallomását, amely nemes egyszerűséggel az Életem Jonas testvérként (My Life as a Jonas Brother) címet viseli. Az énekes, aki Miley Cyrushoz hasonlóan szintén a Disneynél kezdte építgetni karrierjét, elárulta, szüzességi fogadalma és az emiatt viselt gyűrűje miatt 20 éves volt, amikor először szexelt.

Fotó: Andreas Laszlo Konrath/New York Magazine

"Más dolgokat csináltam már előtte, de nemi életet 20 éves koromtól élek. Örülök, hogy vártam és a megfelelő lánnyal történt meg" - írja Joe, aki azt is elárulta, Miley Cyrusszal és Demi Lovatóval szívta el élete első füves cigijét. „Olyan 17-18 lehettem, amikor arra biztattak, próbáljam ki. Adtam hát neki egy esélyt, és ez így rendben is volt" - vallotta be az énekes, majd annyit azért hozzátett, ma már nem szív annyi füvet, mint annak idején.