Kiszínezte gyermeke rajzait egy apa – fotók

rajz színezés apaság fekete-fehér gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kreatív apuka fantáziát látott gyerekei alkotásaiban és tovább gondolta azokat. Az eredmény: vicces és jópofa fotók.

Minden úgy kezdődött, hogy egy apa fogta 4 éves kislánya fekete-fehér rajzát, gondolt egyet és kiszínezte. Így indult a szenvedélye: azóta begyűjtötte gyermekei régebbi alkotásait is és berendel újakat is.

Gyermeke rajza és a színes változat Forrás: imgur.com

Többnyire színes ceruzát, néha vízfestéket használ, az előtte-utána fotókat pedig felrakta az internetre. Mivel az apa munkája miatt sokat repül, nem egyszer a fedélzeten születnek a művek. Mondani sem kell, a kicsik imádják a végeredményt. Mi is. Ide kattintva több cuki rajzban is gyönyörködhetsz.

Befagyott tavon rekedt őzeket mentettekhttp://www.life.hu/szorakozz/20131204-befagyott-tavon-rekedt-ozeket-mentettek-meg-legparnas-hajoval-video.htmlEltűnt a felhőkben a Grand Canyon - fotóhttp://www.life.hu/szorakozz/20131204-kulonleges-idojarasi-jelenseg-a-grand-canyonban-eltunt-a-felhokben-a-melysege.htmlKitálalt múltjáról Joe Jonashttp://www.life.hu/szorakozz/20131203-joe-jonas-amerikai-enekes-a-new-york-magazinban-vallott-szuzessege-elveszteserol-es-elso-fuvezeserol.htmlMegvan A Dal 2014-es zsűrijehttp://www.life.hu/szorakozz/20131203-rakay-philip-csiszar-jeno-kovacs-kati-es-ruzsa-magdi-lesz-a-dal-2014-zsurije-byealex-pedig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.