Nótár Mary igazi vadmacskává vált

TV2 szexi Sztárban sztár Nótár Mary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár adásai során nemcsak azért mentek át változáson a versenyzők, mert ez volt a feladatuk. Nótár Mary például láthatóan nőiesebb lett és majdnem teljesen kinyílt a döntő adásra.

"Valószínűleg a műsor elején nem feküdtél volna fel egy plexiágyra. Nekem nagyon tetszik az az út, amin végigmentél, és ehhez kellett az is, hogy néha fiúk bőrébe bújjál" - dicsérte meg Lakatos Márk Nótár Maryt, aki igazi vadmacska, Nicole Scherzinger bőrébe bújt a Sztárban sztár döntőjében.

Forrás: TV2

A romapop hercegnője egyébként nagyon örült annak, hogy nőként állhatott színpadra, bár nekünk nagyon tetszett a tinisztár Justin Bieberként is. Mary sokat változott az adások során: nőies lett, bevállalós és nagyon szexi, ami a képernyőn is átjön.

Szandi "megmászta" Friderikuszthttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-szandi-cindy-lauper-borebe-bujt-es-friderikusz-sandor-hatara.htmlSzandi: Megszoktam, hogy bizonyítanom kellhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131122-szily-nora-sztarszerzo-interjuja-a-sztarban-sztar-szereplojevel-az-enekesno-szandival-csaladrol-es.htmlSzandi sokkolta Csepregi Éva fiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131121-csepregi-eva-enekesno-fia-megdobbent-az-anyjara-hasonlito-szanditol-a-sztarban-sztar-adasaban.htmlSzandi lélekjelenlétén múlt kisfia életehttp://www.life.hu/legykepben/20130619-szandi-magyar-enekesno-lelekjelenleten-mult-a-kisfia-elete.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.