Miley Cyrus előadó MTV Video Music Awards botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányos tinisztárt választotta az MTV az év előadójának.

Amilyen botrányosra sikerült Miley Cyrus előadása az MTV Video Music Awards színpadán, olyan jól teljesített a tinisztár a zenetévé megítélése szerint.

Forrás: AFP

Végül is a számok önmagukért beszélnek: a Robin Thicke-kel énekelt duettje az év legtöbbet emlegetett kulturális eseménye volt, a We Can't Stop és a Blurred Lines klipjei pedig a tévécsatorna legnézettebb videói lettek - írja az MTI. Nem is beszélve a Wrecking Ball nagy visszhangot keltett videoklipjéről, amely nemcsak a Saturday Night Live-on, hanem az MTV Europe Music Awards díjátadóján is tartolt.

Liam Hemsworth újrakezdené Miley-val http://www.life.hu/szeress/20131205-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-konyorgott-miley-cyrus-amerikai-enekesnonek-kezdjek-ujra.html Pénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrus http://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.html Spanglival ünnepelt Miley Cyrus http://www.life.hu/szorakozz/20131111-miley-cyrus-amerikai-enekesno-fuves-cigivel-unnepelt-az-amszterdami-mtv.html Megvan Miley Cyrus legújabb pasija http://www.life.hu/szeress/20131010-miley-cyrus-liam-hemsworth-theo-wenner-aki-a-rolling-stone.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.