légitársaság meglepetés WestJet ajándék utasok Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötletes meglepetést talált ki utasainak a kanadai WestJet légitársaság: egy légi út leforgása alatt megszerezte nekik azt az ajándékot, amire az utazás előtt vágytak.

Karácsonyi csoda - egy kanadai fapados társaság két légi járatának összes utasát meglepte - írja a hvg.hu. Előbb egy beszállókártya-ellenőrző automatát telepítettek a torontói és a hamiltoni reptérre, és az arra kivetített Mikulás ki is faggatta az utasokat arról, hogy mi a leghőbb ajándékálmuk. Ők ezután felszálltak a gépükre, a légitársaság munkatársai pedig a célállomáson elindultak bevásárolni, majd a becsomagolt és személyre szabott ajándékokat a csomagkiadó szalagra helyezték. Az erről készült szívmelengető filmet itt meg is nézheted:

Danics Dóra a győzelemre koncentrálhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-az-rtl-klub-x-faktoranak-versenyzoi-danics-dora-es-krasznai-tunde-nem-baratok.htmlKim Kardashian eljegyzési képeket posztolthttp://www.life.hu/szeress/20131210-kanye-west-es-kim-kardashian-egy-stadionban-tartottak-az-eljegyzesuket.htmlKim Kardashian eljegyzési képeket posztolthttp://www.life.hu/szeress/20131210-kanye-west-es-kim-kardashian-egy-stadionban-tartottak-az-eljegyzesuket.htmlZaklatják a ByTheWay-fiúkathttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-az-rtl-klub-x-faktoranak-fiucsapatat-a-bythewayt-eroszakos-rajongok-zaklattak-a-corvin-setanyon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.